Transportmessen 2019 – 1000 vis af hestekræfter på Diesel, Gas og El…

Transport 2019 åbnede torsdag dørene til den 15. udgave af Skandinaviens største transportmesse i MCH Messecenter Herning, som i år byder på rekordmange udstillere og det største aktivitetsprogram nogensinde. Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen foretog den officielle åbning af messen.

Som noget nyt sætter transportmessen et ekstra stort fokus på innovation og etablerer i år et særligt område, hvor transportbranchens nyeste udviklingstrends kan opleves.

Kunne du forestille dig at hoppe på bussen og lade dig fragte rundt i det ganske danske land uden en chauffør bag rattet? På messen kunne man få en prøvetur i en selvkørende bus.

Alle 14 haller var taget i brug på Transport 2019, der bød på rekordmange aktiviteter, herunder konferencerne Grøn Transport og Logistik 2019, et nyt innovationsområde med bl.a. droner, Show Trucks, Årets Opbygning, Lastbiler for Børn, Danmarks Sikreste Lastbil, Scania Driver Competitions, DM for transportlærlinge, RC Trucks, veteranlastbiler og meget mere..

Flere end 360 udstillere stod klar på Transport 2019.

Billeder fra Transportmessen kan ses her: Transportmesse 2019

Author: kimtrierlarsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.