UFC på Dansk Jord

Det helt store UFC maskineri, for første gang på Dansk Jord….

Man kunne tydeligt både se og mærke at det var Amerikanske UFC som stod bag hele arrangementet, alt var timet og tilrettelagt, i bedste Olsen Banden stil og kørte snorlige uden nogen problemer.

De Amerikanske sikkerhedsfolk, som stod for sikkerheden, havde 100% styr på alt, og fik de Dansk security folk godt guidet hele tiden.

En totalt udsolgt Royal Arena, var i super stemning, og man var slet ikke i tvivl om, da vore Dansk deltagere indtog Arenaen, der blev virkelig heppet og opbakningen var helt vild.

Nicolas Dalby som skulle have sin comeback kamp til UFC, blev heppet grundigt ind i Arenaen, mens den Danske Nationalsang spillede, den var faktisk indsunget af Nicolas’s kone.

Nicolas opfyldte alles forventninger, da han vandt over sin modstander “Cowboy”. Han beviste lige fra start til slut, at det var ham der bestemte i kampen.

Debutanten Mark O. Madsen fik samme velkomst ind i arenaen, til tonerne af Kim Larsen’s “Vi er Dem (de andre ikke må lege med)”

Mark viste også at han var kommet for at vinde, og det gjorde han. Sikke en fantastisk debut i UFC.

På pressemødet efter alle kampene, fortale UFC’s repræsentant at man havde regnet med at afholde UFC stævner i Danmark ca hvert 4. år, men han ville slet ikke afvise at det meget nemt kan blive før, da lokationen, publikum og generelt det Danske folk var langt over det de havde forventet.

Så vi ser frem til UFC vender tilbage til Danmark i fremtiden….. 

Se hele galleriet her: UFC på Dansk Jord

Author: kimtrierlarsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.